Coronavirus – Tandartsenpraktijk C. Bakker – Beusichem

Coronavirus

CORONAVIRUS UPDATE: DE PRAKTIJK IS WEER VOOR REGULIERE ZORG GEOPEND!

Wij kunnen u, ook in geval van spoed, helaas niet behandelen als u één of meer van de volgende klachten heeft: keelpijn, hoestklachten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts.
U moet dan thuis blijven en eventueel contact opnemen met uw huisarts. U mag altijd telefonisch contact met ons op nemen voor informatie of het voorschrijven van medicijnen.

We hopen op uw begrip!


16 maart 2020 update:

CORONAVIRUS UPDATE: HEB JE EEN AFSPRAAK BIJ DE TANDARTS?

De KNMT (de beroepsorganisatie voor tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen) adviseert haar leden dringend om alleen nog spoedeisende zorg te verlenen. Dit om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen.

Onze praktijk neemt dit advies over.

Vanaf maandag 16 maart 2020, en vooralsnog tot 6 april 2020, behandelen wij alleen nog SPOEDEISENDE KLACHTEN. Reeds geplande, niet dringend noodzakelijke behandelingen worden geannuleerd. U wordt door ons gebeld of per mail geïnformeerd.

Wat zijn SPOEDEISENDE KLACHTEN; een afgebroken element door een ongeval / hevige pijn / een forse zwelling / een nabloeding.

Wij kunnen u, ook in geval van SPOED, helaas NIET behandelen als u één of meer van de volgende klachten heeft: keelpijn, hoestklachten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts. U moet dan thuis blijven en eventueel contact opnemen met uw huisarts. als er een wijziging komt in het beleid zullen we u via deze site informeren


Algemeen

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Mondzorgpraktijken hebben de afgelopen weken hun dienstverlening aangepast: ze waren vooral open voor het verlenen van spoedeisende hulp. Daarnaast is er hard gewerkt om de praktijken voor te bereiden op de anderhalvemetersamenleving. Het is nu dan ook weer mogelijk om de reguliere zorg geleidelijk op te starten. Hier leest u hoe u zich voor kunt bereiden op een bezoek aan uw praktijk.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.

PATIËNT WORDEN

U kunt zich telefonisch aanmelden of inschrijven via de website. Onze praktijk heeft een patiënten stop, uitgezonderd voor patiënten woonachtig in Beusichem en Zoelmond. Nadat u zich heeft ingeschreven/aangemeld als patiënt, kunt u direct een afspraak maken voor een controle of behandeling. Spoedpatiënten worden dezelfde dag nog door ons geholpen. Om uw behandeling bij onze praktijk te starten vragen we u om een inschrijfformulier in te vullen.

Inschrijfformulier